Duitse automerken

Duitse automerken zijn een vertaling van de zogeheten Duitse degelijkheid naar de openbare weg.

Hoewel de variëteit in Duitse automerken groot is, hebben ze allemaal de eigenschap u zelden in de steek te laten. Een abonnement op de Wegenwacht lijkt dan ook zeer overbodig wanneer u een keuze heeft gemaakt uit het ruime assortiment aan Duitse automerken.

duitse automerken

Eigenlijk kan iedereen in een Duitse auto rijden. Mensen die niet veel hebben te besteden, kunnen altijd nog in een Opel rijden.

porsche duits automerkHeeft u gevoel voor klasse en een dikke portemonnee, dan is een Mercedes misschien wel iets voor u. Heeft u er behoefte aan om uw stoere kant te laten zien, kies dan voor een BMW. Wil u Duitse kwaliteit zonder de kost van deze eerste twee? Opel staat u graag op te wachten!

Ook aan stadsmensen is gedacht. Enkele jaren geleden kwam Mercedes met de SMART op de proppen. Deze zeer compacte auto heeft de, voor Duitse automerken, unieke eigenschap om overdwars in een parkeervak te passen.

Bent u een lease rijder, ga dan eens kijken in een showroom van Audi. Dit is toch wel een van de Duitse automerken waar u uw buurman het meest jaloers mee maakt. Is het uw doel om iedereen te vlug af te zijn, ga dan voor een Porsche. Dan komen ze u zelfs op de Autobahn niet voorbij.