Automerken overzicht

Automerken

Hoe kun je een auto kiezen? Waar moet je op letten bij het kopen van een personenauto? Is er ergens een automerken overzicht?

Automerken overzichtEr zou een automerken overzicht moeten zijn waarop de kenmerken van diverse automerken die vrouwen belangrijk vinden op een rij staan. Waar letten vrouwen op?

Allereerst de kleur. Een automerken overzicht kaart met een kleuren-staal zou handig zijn. De auto moet immers overal bij passen, bij je eigen stijl, je haar, je voorkeurskleding. Ik zag in Breda laatst een mevrouw die het helemaal voor elkaar had: Ze had een paarse overjas, paarse sjaal met bijpassende paarse gebreide muts op haar hoofd, een zwart met paarse handtas en een bijpassende paarse auto. Super!

Een andere dimensie in het automerken overzicht zou kunnen zijn:

Automerken overzicht sleutelIn hoeverre heeft het automerk organische vormen. Vloeiende lijnen geven een auto een sexy uitstraling, niet voor niets is de Corvette bij vrouwen een geliefde auto.

Naast organische vormen zou het automerken overzicht plaats moeten bieden aan de vriendelijkheid van de uitstraling van de automerken. Sommige auto’s hebben onvriendelijk kijkende koplampen, anderen lijken wel te knipogen. De uitstraling van een auto is van groot belang. Een vrouw achter het stuur wil ze er goed uit zien!